OPĆINA SIRAČ

sirac.hr

U sportsko-rekreacijskom centru 'Krčevna' u Maloj Barici održan je tradicionalni malonogometni turnir pod nazivom 'Krčevna 2013'. Turnir se održava svake godine u vrijeme oko 'prvog maja', a  ove godine održan je u subotu, 4. svibnja 2013. godine.

 

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa koje su podijeljene u dvije skupine odigrali međusobne utakmice pa je do polufinala odigrano ukupno 12 utakmica. Za pravdu na terenu zaslužni su bili vrhunski i provjereni suci Alen Havranek i Sanjin Romozi, a sve pod budnim okom delegata Davora Novaka.

 

Ekipe i bodovi nakon odigranih međusobnih utakmica

 

  SKUPINA A

  SKUPINA B

  1. IKS TAKAČ  9

  2. SOBE VENDI  4

  3. MRKI I OSAM PATULJAKA  3

  4. HNK DARUVAR - JUNIORI  1 

  1. KRČEVNA BOND  7

  2. 20 DO ASA  6

  3. STAROČEŠKO  4

  4. EKIPA ZA OČEVID  0

 

Nakon odigranih utakmica u skupinama, odigrano je polufinale sistemom A1:B2 i B2:A1, a postignuti su sljedeći rezultati:

 

POLUFINALE

1. utakmica

2. utakmica

IKS TAKAČ

:

20 DO ASA

9

:

2

SOBE VENDI

:

KRČEVNA BOND

1

:

3

 

 

 

Za ekipu 'IKS Takač' igrali su: Igor Ružička, Denis Ružička, Denis Brandeis, Mario Ježabek, Vedran Polenus, Stjepan Lenče, Denis Bis i Toni Brezina.

Za ekipu '20 do asa' igrali su: Zdravko Jošćak, Dejan Križ, Mario Bališ, Danijel Šepl, Vitomir Geler, Staša Pilizzari i Matija Jošćak i Senad Ljaić.

Za ekipu 'Sobe Vendi' igrali su: Zdravko Mlinarić, Deni Mlinarić, Zdravko Bis, Ante Martić, Valentino Svatoš, Damir Krivski i Damir Čalić.

Za ekipu 'Krčevna Bond' igrali su: Sanjin Romozi, Krsitijan Matijašević, Valentino Fogl, Antonio Fogl, Davor Rambousek, Denis Orčik, Marko Ivanišević, Elio Šafar i Željko Žitković.

Sunčano vrijeme koje je trajalo za vrijeme cijelog turnira je nakon polufinala prešlo u kišu i tuču veličine lješnjaka, a pošto se turnir održava bez obzira na vremenske uvjete, utakmice za 3. mjesto i finale odigrane su na mokrom i blatnom terenu.

Za 3. mjesto borili su se '20 do asa' i 'Sobe Vendi', a utakmica je završila pobjedom ekipe 'Sobe Vendi' koja je odnijela treću nagradu - pola pečenice.

FINALE

Utakmica za 3. mjesto

IKS TAKAČ

:

KRČEVNA BOND

4

:

4

3

:

4 (jedanaesterci)

20 DO ASA

:

SOBE VENDI

2

:

4

 

 

U finalu je bilo vrlo napeto. Nakon vodstva 'IKS Takača' od 4:1, strijelci 'Krčevne Bond' ugurali su loptu tri puta u mrežu protivnika, a pogodak za ukupnih 4:4 postignut je u zadnjim sekundama utakmice. Davor Rambousek i Antonio Fogl postigli su svaki po dva pogotka za 'Krčevnu Bond' dok su za 'IKS Takač' zabili Bis, Ježabek i Ružička, a prvi gol bio je autogol.

Za vrijeme izvođenja jedanaesteraca cijela 'Krčevna' se okupila podržati najbolju ekipu, a opet je bilo napeto do kraja te je u jedanaestercima završilo 4:3 za ekipu 'Krčevna Bond' koja je to blatno i hrabro proslavila te zaslužila prvu nagradu - janjca.

Drugu nagradu - pola pečenice i gajbu piva tako je odnijela ekipa 'IKS Takač'. Domaćini, ujedno i organizatori ovoga su puta osvojili turnir te podijelili nagrade najboljima.

Nagrade su dobili i najbolji strijelac, igrač, i vratar. Za najboljeg strijelca proglašen je Mario Ježabek iz ekipe 'IKS Takač', najbolji igrač je Davor Rambousek iz ekipe 'Krčevna Bond', a najbolji vratar Vedran Polenus iz ekipe 'IKS Takač'.

 

A predstavnici ekipa koje su zauzele prva četiri mjesta na turniru također su preuzeli svoje nagrade. Nakon malonogometnog turnira, svi su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz živu glazbu.


(Broj pregleda: 2333)