OPĆINA SIRAČ

sirac.hr

Tradicionalni malonogometni turnir pod nazivom 'Krčevna 2012' koji se održava svake godine oko 'prvog maja' održan je ove godine u subotu, 28. travnja 2012. godine.

U sportsko-rekreacijskom centru 'Krčevna' u Maloj Barici, po vrlo ugodnom vremenu i po dobrom starom običaju trajao je cjelodnevni malonogometni turnir uz razigravanje do kasnih večernjih sati.

A dok su igrači odigravali svoje utakmice, ostali posjetitelji zabavljali su se na razne načine - kartanjem, gledanjem utakmica, 'mašćenjem brka' uz kobasice, janjac i čobanac te osvježenjem na šanku.

 

Na turniru je sudjelovalo šest ekipa koje su odigrali međusobne utakmice pa je tako svaka ekipa odigrala 5 utakmica sa svakom ekipom. Za pravdu na terenu zaslužan je bio vrhunski i provjereni sudac Dario Vondra.

Nakon odigranih ukupno 15 utakmica zbrojili su se bodovi prema rezultatima utakmica.

 

 Ekipe i bodovi nakon odigranih međusobnih utakmica

1. KRČEVNA I   

2. GOLUBINJAK

3. 20 DO ASA

4. STAROČEŠKO

5. KRČEVNA II

6. TROJANSKE ZVIJERI

13

12

10

  6

  1

  1

 

Nakon odigranih utakmica u skupinama, odigrano je polufinale i finale turnira. U polufinalu u prvoj utakmici ekipa 'Krčevna I' pobijedila je ekipu 'Staročeško' rezultatom 3:0, a druga polufinalna utakmica između ekipa 'Golubinjak' i '20 do asa' završila je bez pogodaka pa je nakon jedanaesteraca odlučen pobjednik - ekipa 'Golubinjak'.

 

POLUFINALE

 1. utakmica

 2. utakmica

KRČEVNA I

:

STAROČEŠKO

3

:

0

GOLUBINJAK

:

20 DO ASA

0

:

0

2

:

1 (jedanaesterci)

 

FINALE

Utakmica za 3. mjesto

GOLUBINJAK

:

KRČEVNA

2

:

0

20 DO ASA

:

STAROČEŠKO

4

:

3

 

Ekipa 'Golubinjak' kao pobjednik turnira odnijela je i 1. nagradu - pečenog janjca dok je za 2. mjesto pola pečenice i gajbu piva dobila Krčevna'.

Za ekipu 'Golubinjak' igrali su: Stjepan Lenče, Igor Ružička, Denis Ružička, Robert Čalić, Damir Čalić, Zdravko Mlinarić, Nino Mlinarić, Deni Netoušek i Nenad Pavić.

Za ekipu 'Krčevna' igrali su: Kristijan Matijašević-Rafo, Denis Orčik, Nikola Marjanović, Valentino Fogl, Antonio Fogl i Davor Rambousek.

Za 3. mjesto borili su se '20 do asa' i 'Staročeško', a utakmica je završila pobjedom ekipe '20 do asa' koja je odnijela pola pečenice.

Nagrade su dobili i najbolji igrač, strijelac i vratar i to trenerke koje je sponzorirao HDZ Općine Sirač. Za najboljeg igrača proglašen je Antonio Fogl iz ekipe 'Krčevna', najbolji strijelac je Denis Ružička iz ekipe 'Golubinjak', a najbolji vratar Senad Ljaić iz ekipe '20 do asa'. A predstavnici ekipa koje su zauzele prva četiri mjesta na turniru također su preuzeli svoje nagrade.

 

Nakon malonogometnog turnira, svi su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz grupu Fontana.


(Broj pregleda: 1873)